zondag 24 maart 2013

Claymore 18: The Ashes of Lautrec - Norihiro Yagi


Deel 18 alweer en op dit moment zijn deel 19 t/m 21 ook al uit waarbij deel 22 in mei van dit jaar gepubliceerd zal worden. Er lijkt geen einde aan te komen.

En dat is precies het bezwaar dat ik tegen deze serie begin te krijgen. Het gaat maar door en door en door. Heel veel ontwikkeling zit er ook niet in het verhaal en al helemaal niet in dit deel.
Dit keer gaat het weer over Claymores die tegen Ontwaakten vechten die toch echt onverslaanbaar lijken. De gevechten met rondslingerende lichaamsdelen spatten van de bladzijden en de ene Ontwaakte is nog fantasievoller van vorm dan de andere.

Maar dan het wonderlijke. Terwijl ik er best een beetje uit was en me stoorde aan de weinige voortgang van het verhaal op zich, werd ik opeens toch weer meegezogen in de sfeer van deze wonderlijke wereld waarin beeldschone vrouwen kunnen ontwaken in gruwelijke wezens die er alleen nog maar op uit zijn alles te vernietigen.
Deel 19 had ik al maar net heb ik ook deel 20 en 21 besteld. Tja, heeft ie me toch weer te pakken.

Geen opmerkingen:

Gezinsverpakking - De Chabotten

Voor ik dit boekenweekgeschenk ging lezen, luisterde ik naar de podcast Nooit meer Slapen waarin de familie Chabot over dit boekje geïntervi...